Villeroy & Boch – noua colectie de la Nobila Casa

Villeroy & Boch - noua colectie de la Nobila Casa Magazinele de decoratiuni interioare Nobila Casa si-au imbogatit portofoliul cu un nou brand, Villeroy & Boch, producator premium de portelan, introducand un numar total de 14 colectii. In cadrul unui eveniment desfasurat vineri, 7 octombrie, la magazinul Nobila Casa din Shopping City Sibiu, retailerul home & deco a prezentat 5 colectii de succes din portofoliul Villeroy & Boch: Amazonia, New Wave, Casale Blu, Quinsai Garden si Pizza & Pasta, ultimele trei fiind lansate de Villeroy & Boch in 2016.

La eveniment au participat reprezentanti ai Mendola Pro, divizia din Mendola Group care opereaza magazinele Nobila Casa, reprezentanti ai presei locale si nationale, autori din presa online, bloggeri si formatori de opinie de lifestyle.

Sub conceptul Povestea bunului gust, invitatii au intrat in atmosfera unui camin de poveste, pe acorduri fine, acompaniati de gusturi alese si arome imbietoare, pregatite de chef Sorin Berar si Crama Girboiu.

Toate colectiile Villeroy & Boch din portofoliul Nobila Casa se regasesc si in magazinul Nobila Casa din Bucuresti, situat in Baneasa Shopping City Galeria Feeria, precum si in magazinul Nobila Casa din Timisoara situat in Iulius Mall.

Share

Author: Maria

Share This Post On