Husele pentru smartphone cu design creativ sunt preferatele femeilor

500pcs-lot-Fashion-Cell-Phone-Protection-Wallet-Flip-PU-Leather-Case-For-iphone-6-Cover-SkinPotrivit QuickMobile, cel mai mare specialist in tehnologie din Romania, indiferent de smartphone-ul utilizat, husele complementare au devenit mai mult decat o simpla necesitate de protecție a device-ului, numeroase branduri de lux oferind variante din ce in ce mai creative, ușor de accesorizat cu personalitatea si stilul fiecarei femei.

„De regula, husele cu modele atipice reprezinta deliciul femeilor care vor sa imbine cu succes tendințele din moda cu tehnologia, iar varietatea de modele și culori le atrag cu atat mai mult cu cat iși pot alege un accesoriu care sa le reprezinte personalitatea in cele mai mici detalii”, a declarat Tudor Țiboc, Director General al QuickMobile.

Astfel, circa 20% din vanzarile din aceasta categorie sunt generate de modele creative, cu un design 3D inspirat din animații, pentru care femeile aloca, in medie, circa 100 lei, spre deosebire de barbați ale caror criterii de achiziție vizeaza un design cat mai minimalist și o calitate superioara a materialelor.

Destinate cu precadere persoanelor mai copilaroase, care iși aduc aminte cu nostalgie de animațiile preferate, husele din gama produsa de Moschino se afla printre cele mai solicitate modele. Gama dezvoltata de renumita casa de moda include o serie de modele ingenioase, inspirate din diverse personaje emblematice pentru industria desenelor animate.

De asemenea, avand in vedere ca Moschino este, in primul rand, un brand de fashion, fiecare personaj a primit o nota de contemporanitate. In plus, materialele din care husele sunt confecționate sunt de o calitate superioara, oferind astfel un grad sporit de protecție și  confort pentru tastare.

Mai mult, o alta categorie de accesorii pentru telefoane este cea care impresioneaza prin imprimeurile multicolore aplicate pe huse, ori capace. Confecționate din materiale de calitate, acestea ofera protecție impotriva loviturilor, zgarieturilor și  a altor șocuri, pastrand totodata o nota de stil pentru doamnele care doresc sa-și asorteze ținutele, dar și personalitatea, cu modele de huse care ies din  tipare.

Nu in ultimul rand, pentru doamnele care prefera simplitatea și funcționalitatea in detrimentul unui design atipic, QuickMobile recomanda capacele și husele care impresioneaza prin mici detalii elegante atent poziționate pe texturi de calitate superioara. Astfel, branduri precum Karl Lagerfeld sau Christian Lacroix și-au adaptat stilul binecunoscut in produse elegante și inconfundabile.

Share

Author: Maria

Share This Post On