Cum arata cel mai ieftin Vertu

vertuAster Chevron, primul telefon din lume in realizarea caruia a fost folosit canvasul, este disponibil și in magazinele din Romania.

Inca de la fondarea companiei, materialele extraordinare au fost o caracteristica fundamentala a telefoanelor mobile Vertu. In 2002 cand a fost lansat primul telefon Vertu, Signature, ecranul din cristal de safir, rubinul, pielea fina de vitel si otelul inoxidabil au jucat un rol important in diferentierea brand-ului de alte telefoane produse in masa. De atunci, Vertu si-a continuat pionieriatul in folosirea materialelor inovative si de mare perfomanta. Acum, cand tehnologia de ultima perfomanta se imbina mai bine ca niciodata cu brand-urile de lux, Vertu este in continuare lider de piata pe acest segment.

Noul Aster Chevron, cel mai recent smartphone lansat de producatorul britanic de telefoane mobile de lux, pune in balanta tehnologia ultraperformanta, serviciile personalizate si calitatea inegalabila a materialelor inovative, subliniata cu preponderenta de un design autentic.

Cele trei modele noi, care completeaza colectia Aster, au fost concepute pentru a veni in intampinarea nevoilor de zi cu zi ale utilizatorului Vertu si se disting prin materialele inovative folosite in crearea acestora. Pentru realizarea noului Aster Chevron s-a folosit panza italiana canvas de cea mai buna calitate care ilustreaza logo-ul brand-ului Vertu, fiind disponibil in trei culori: roz, albastru si negru.

Hutch Hutchinson, directorul de creatie de la Vertu, a declarat: “Cea mai fina piele reprezinta un standard al calitatii in industria luxului, dar nu este agreata intotdeauna de toata lumea. Desi Vertu a mai folosit si in trecut material neconventionale in procesul de productie a telefoanelor sale, aceasta s-a intamplat cu preponderenta pentru modelele realizate la cererea clientului. Aster Chevron a fost creat pentru a satisface aceasta cerere la un nivel mult mai mare.“

Acesta a continuat, “O doza mare de atentie si grija au fost necesare in selectia corecta a materialului folosit pentru acest model. Bineinteles ca trebuia sa fie rezistent, un smartphone Vertu fiind folosit de utilizatorul sau in medie 8 ore pe zi. Produsele Vertu sunt recunoscute atat pentru estetica desavarsita si tactilitatea lor, cat si pentru tehnologia performanta si calitate, deci trebuia sa fie un produs care nu doar sa arate bine, ci sa fie si placut la atingere. Pentru a oferi un produs care sa corespunda standardelor Vertu, am colaborat cot la cot cu un lider recunoscut al acestei industrii. Astfel a fost creat revolutionarul material care imbraca telefonul Aster Chevron.”

Noul telefon ofera un sistem de sunet Dolby® Digital Plus și o camera foto certificata de Hasselblad, alaturi de un portofoliu de servicii, care cuprinde pachetele de Concierge Classic, Vertu LIFE și Vertu CERTAINTY. Toate aceste trasaturi se combina pentru a face din Aster un accesoriu indispensabil unui stil de viața rafinat. Pretul telefonului este de 3900 euro.

Vertu a inceput sa dezvolte conceptul de telefon mobil de lux la inceputul anului 1998 și patru ani mai tarziu a a lansat primul sau produs, Signature, de la sediul sau central din Hampshire, Marea Britanie. Astazi, Vertu este in continuare liderul pieței al carei pionier a fost, avand in portofoliul sau o gama larga de produse: Signature, Signature Touch și Aster. Fiecare telefon din aceste colecții ofera o sinergie de neegalat intre maiestria artizanatului, materialele premium, unicitatea design-ului, tehnologia de ultima generație și serviciile personalizate, fiind asamblat manual de un singur artizan, al carui semnatura este gravata in interiorul telefonului.

 

Share

Author: Maria

Share This Post On