Cum amenajeaza romanii locuinta, in exterior

HB_AcoperisuriPotrivit Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, cand vine vorba de acoperisul casei, majoritatea romanilor aleg tigla metalica si tabla cutata zincata, materiale ce sunt preferate in comparatie cu celelalte solutii de constructie.

 

”Tigla metalica ofera numeroase avantaje comparativ cu celelate solutii pentru acoperisul casei. Este mult mai usoara in comparatie cu tigla din beton sau ceramica si, din acest motiv, toata substructura din lemn se subdimensioneaza si costa mai putin. De asemenea, este potrivita pentru orice casa cu sarpanta si nu numai”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General Hornbach Romania.

 

Potrivit reprezentantului Hornbach, culorile preferate de romani, care se regasesc permanent in stoc, sunt rosu si maro. In ceea ce priveste tipurile de tigla metalica, magazinele Hornbach comercializeaza 3 tipuri diferite de grosimi, gama fiind structurata pe categoriile ”good”, ”better” si ”best”, respectiv 0,4 mm, 0,45 mm si 0,5 mm. In plus, tigla metalica si tabla cutata sunt comercializate intr-o gama bogata de culori, pe care retailerul le ofera la cerere/comanda speciala. Alternativele la tigla metalica sunt tigla din beton, ceramica, tabla flatuita, solutii rustice/ecologice precum sindrila de lemn sau stuf.

 

Tocmai pentru a veni in intampinarea clientilor care au proiecte de renovare ce vizeaza si acoperisul, pe parcursul lunii august, cei interesati de solutii pentru montarea unui acoperis din tigla metalica sunt asteptati in toate magazinele Hornbach din tara pentru a descoperi variantele de produse dedicate si modalitatile de montare a acestora.

Share

Author: Maria

Share This Post On